Therapie voor je paard

Cranio sacraal & guasha

Op een zachte holistische werkwijze help ik jouw paard terug in balans. 

Waar loop je tegenaan?

Je paard voelt zich niet fijn!

Heeft jouw paard last van (vage) klachten? Bijvoorbeeld een vervelende nasleep van ziekte of blessure, een dip in de weerstand, verlies van vitaliteit, onverklaarbaar gedrag of bewegingen, hoofdpijnen, problemen in het verteringsstelsel, luchtzuigen, headshaking, jeuk, exceem,  e.d.
Heeft je paard terugkerende klachten en heb je echt geen idee waar het vandaan komt? Heb je al verschillende dingen geprobeerd maar hadden ze allemaal weinig resultaat?

wat als...

je paard zich weer helemaal fit voelt!

Het zou toch ideaal zijn wanneer we een wereld zouden hebben waarin paarden zich altijd op hun allerbest zouden voelen? Als we goed kijken naar waar de balans verstoord raakt, dit terug brengen en ook zoveel mogelijk zo houden? Het is mijn droombeeld in ieder geval.

Blije paarden die een zo natuurlijk mogelijk leven hebben, zonder zorgen. En, minstens zo belangrijk, ik geloof dat dit mogelijk is! Ook wanneer je paard (chronisch) ziek is, denk ik dat het goed is om altijd kritisch te kijken en open te staan voor verbetering.

Zo gaan we dit oplossen

Ik ga je hierbij helpen

Ik kom bij je langs en samen kijken we naar wat het probleem is. Tijdens een eerste intake afspraak stel ik je vragen om een zo helder mogelijk beeld te krijgen en zal ik een anamnese afnemen. Ik bekijk en palpeer je paard en deel mijn bevindingen met je.

Tijdens een behandeling behandel ik je paard op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Ik voel blokkades, let op lichaamstaal en ademhaling. De focus ligt op het activeren van het zelfherstellend vermogen en het afvoeren van toxines. 

Wat andere baasjes zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.